Toegankelijkheid lokaal

Het lokaal is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Hou er rekening mee dat er geen mogelijkheid is om het lokaal te bezoeken tijdens de lesuren. Onze cursisten worden op deze manier niet gestoord tijdens hun opleiding. Indien je een kijkje wil komen nemen dan kan dat steeds op een van onze maandelijkse infomomenten. De datums hiervan verschijnen regelmatig op onze website.

Geen modellen nodig

Aangezien een behandeling niet goed uitgevoerd kan worden als je zelf niet weet hoe ze aanvoelt, passen we in elke les het principe van de beurtrol toe. Je zal niet enkel de leerstof zelf uitvoeren maar tegelijkertijd wordt de behandeling ook op jezelf toegepast. Als dat geen zalige manier van aanleren is.

Bij pedicure mogen er indien gewenst na het aanleren van de basisverzorging wel modellen meekomen. Zo kunnen we de eventuele voetproblematiek die zich stelt meteen onder de loep nemen en aanpakken.

Materialenpakket

Wens je bij thuiskomst al meteen de aangeleerde technieken in te oefenen? Dan bieden wij je tegen betaling een totaalpakket aan met de juiste materialen. Alle info hieromtrent kan je zonder enig aankoopverplichting bij je docent navragen.

WORKSHOPS

Om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten bieden wij je de mogelijkheid om je achteraf nog in te schrijven op vervolgsessies waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te specialiseren in een bepaald vakgebied. Dit kan zowel voor het vak schoonheidsverzorging, massagetherapie als voor pedicure. Tijdens deze lessen richten we onze aandacht uitsluitend op de praktijk, want de theorie heb je al onder de knie en we werken hier aan de verfijning van je technieken. Dit maakt dat er voor sommige opleidingen al een voorkennis vereist is. Dit kan je aantonen met een diploma uit het verleden of door een cursus die je reeds bij ons gevolgd hebt.

Schoolshop

Wanneer je producten op zijn of je wil je assortiment uitbreiden, bieden wij je in onze schoolshop een assortiment van schoonheids- en voetverzorgingsproducten aan. Deze zijn voor of na de les via de docent te bestellen of onmiddellijk te verkrijgen. Alle producten en materialen dienen meteen bij bestelling / aankoop betaald te worden.

Inoefenen

Tijdens de lessen krijg je telkens nieuwe leerstof aangeboden. Het is raadzaam om tussen 2 lessen in thuis goed te oefenen waardoor je nog sneller een ervaren specialist zal worden.