Ondanks ik de taal niet volledig machtig ben heb ik toch enorm veel kennis opgedaan waardoor ik binnenkort mijn schoonheidsinstituut kan openen. Vriendelijk, behulpzaam, gemotiveerd. Het was een plezier om de lessen te volgen.
Alexandra Van Trier
Na mijn opleidng pedicure heb ik ook de cursus schoonheidspecialiste gevolgd. Nu combineer ik beide in mijn eigen zaak. Een docent met engelengeduld. Bedankt voor de fantastische ervaring en vakbekwame opleiding!
Anita Renders
Tot in de details werd ons geleerd hoe problemen op te lossen. Veel steun gehad, de docent is een rots in de branding. Ondertussen heb ik een bloeiende praktijk.
Ann Van Olmen
Ontzettend lieve en bekwame docent, ik heb met plezier de lessen gevolgd. Dankzij haar heb ik ondertussen al vier jaar een bloeiend salon.
Bianca Steur
De pedicureopleiding was fijn en zéér leerrijk. De docent stond ons met raad en daad bij. Tot op heden zeker geen spijt, wel het tegendeel, het was de beste beslissing die ik ooit genomen heb.
Brigitta Van den Wijngaert
Toplesgeefster met een gouden hart. Veel geleerd en mooie herinneringen. Heb er nog steeds goede vriendinnen aan overgehouden, het was een fijne tijd!
Hilde Nuyts
De docent leerde ons dat een behandeling een volledig zen-moment moet zijn voor de klant. Tevens voel ik mezelf ook volledig ontspannen bij en na het geven van een behandeling. Ze leerde mij het beroep ademen.... ze gaf mij een nieuwe way-of-life!
Ilse Van Opstal
De docent is er eentje uit de duizend. Ze gaat heel precies te werk en zorgde ervoor dat we alles perfect kenden. Heb ondertussen mijn eigen schoonheidssalon waar ik zeer trots op ben. Heb heel veel geleerd en graag nog veel meer. Topleerkracht, topmadam!
Kim Van Echelpoel
Een docent met enorm veel kennis en een gouden hart. Al verschillende opleidingen gevolgd, het waren de beste. In september opent mijn schoonheidsinstituut.
Leen Van Gorp
Of het nu gaat om theorie- of praktijklessen, ze worden absoluut op een vakbekwame, professionele wijze gedoceerd. In januari met mijn eigen praktijk begonnen. Beslist een goede keuze geweest.
Margriet van den Dries
Tijdens de opleiding veel geleerd om nadien goed aan de slag te kunnen. Ik werk ondertussen als pedicure in een instelling voor verstandelijk gehandicapten en heb daarnaast nog een bloeiende ambulante praktijk. Nog nooit zo goed gevoeld bij een docent en naar school gaan is nooit een opgave geweest!
Monique Stoop
Als verpleegster wondzorg was de ervaring die ik meegekregen heb tijdens mijn opleiding van onschatbare waarde. We kregen de nodige ondersteuning en konden altijd terecht met onze vragen. De lessen werden op een boeiende manier gegeven, de docent stond ‘met haar hart’ in de praktijk.
Sabine Keuppens
De docent is altijd bereid om elke vraag te beantwoorden en deelt haar eigen ervaringen vanuit de schoonheidswereld. Ze staat echt tussen de studenten en bezorgt je een boost van zelfvertrouwen.
Steffi Roefs
Les krijgen van een warm persoon waarbij de mens centraal staat en niet louter het esthetische.
Tiny
De docent is bekwaam, kent haar vak en schoolt zichzelf met regelmaat bij. Door haar gedrevenheid krijg je zin om jezelf nog verder te verdiepen in het vak. Een topleerkracht, ik heb veel respect voor haar!
Van Dael Ingrid
Als diabetesverpleegkundige kan ik nu op mijn eigen werkveld de verschillende pathologieën beter herkenen en aanvullende basiseducatie geven omtrent zelfzorg. Indien nodig ook doorverwijzen naar andere professionelen De docent is zeer onderlegd in haar vak en kan haar kennis en kunde op een vlotte manier doorgeven. Een enorme meerwaarde!
Veerle Klaassen, diabetesverpleegkundige
Ik heb mijn pedicureopleiding vervolledigd met een cursus voetzoolreflexologie. Ikzelf kwam uit een andere sector en was wat onzeker in het begin maar de docent is me blijven aanmoedigen, met resultaat… sinds twee jaar baat ik mijn eigen zaak uit en dat lukt prima!
Wendy Lodewijckx
Dankzij mijn opleiding heb ik mijn droom kunnen realiseren en ben ik nu zelfstandig pedicure in een rusthuis. Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen!
Wendy Sillis

Wat was uw ervaring?

  • Gelieve uw naam op te geven.
  • Wat was uw ervaring?